Fulgii de ovaz | Stimulent natural

0

In tractul digestiv uman sunt multiple tipuri de bacterii cu rol probiotic, ce reduc dezvoltarea bacteriilor nocive si ajuta la:

– Sustinerea imunitatii naturale a organismului;
– Absorbtia nutrientilor, vitaminelor si mineralelor esentiale;
– Reglarea metabolismului;
– O buna functionare a digestiei, eliminand probleme digestive ca: balonare, gaze, constipatie, diaree.

O alternativa la administrarea probioticelor este stimularea in mod natural a bacteriilor benefice organismului uman, deja existente in tubul digestiv, prin consumul regulat de fulgi de ovaz, 100g dimineata, dupa hidratare.

Important! Fulgii de ovaz nu trebuie macinati pentru a-si pastra fibrele.

Studiile au demonstrat ca dupa consumul de 100g de fulgi de ovaz, dimineata, timp de trei saptamani, bacteriile cu cel mai mare rol benefic pentru organism, din tubul digestiv , s-au dezvoltat si s-au multiplicat, fiind mai puternice in lupta cu bacteriile toxice.
O sugestie pentru micul dejun ar putea fi reteta de budinca din fulgi de ovaz, cu fructe, prezentata de mine intr-un alt material.

Un mic ajutor in alegerea unui stil de viata sanatos.

 

Gabriel Andronache este trainer, dietolog, actor si expert in arte martiale (centura neagra, 7 Dan). Este cunoscut ca promotor al unui stil de viata sanatos, bazat pe miscare si alimentatie de origine vegetala. De asemenea, el este initiatorul exercitiilor "Slow Gym" in Romania - o combinatie intre miscarile din artele martiale si fitness - a alimentatiei nutritive cu descarcare lenta, "Slow Nutrition Absorption", a Meditatiei Digitale si a Gimnasticii Energetice.

Leave A Reply