Apa cu molecula hexagonala

3

Atras de forma geometrica a fulgilor de nea si de faptul ca nu exista doi fulgi identici, Masaru Emoto, s-a intrebat “de ce”. Acesta a fost punctul de pornire in studierea moleculei de apa congelata si a descoperit ca ea are memorie si reactioneaza la factori externi.
Masaru a descoperit ca la rostirea, scrierea sau gandirea anumitor cuvinte cu inteles negativ, forma geometrica a moleculei de apa capata forme diferite (nedefinite), iar la cuvinte sau ganduri pozitive, structura moleculei de apa devine hexagonala.

 

Beneficiul apei cu molecula hexagonala este hidratarea celulara. Iata cateva metode ce au reusit sa modifice structura moleculei de apa din corpul uman, in forma cea mai pura si cea mai eficienta pentru hidratarea organismului la nivel celular:

– Frecventa muzicii la 432 Hz;
– Rostirea, scrierea, gandirea si trairea emotionala a cuvintelor pozitive (iubire, multumire, iertare, pace, viata, Maica Tereza etc);
– Executarea miscarilor in stare de calm;
– Ingerarea alimentelor bogate in apa pura (fructe, legume etc);
– Meditatia sau rugaciunea;
– Masajul cu vibratii energetice, realizat intr-o atmosfera relaxanta.

La polul opus sunt urmatoarele:

– Muzica agitata;
– Rostirea, scrierea, gandirea si trairea emotionala (moarte, ura, furie, Hitler etc);
– Miscarea agresiva;
– Starea de agitatie.

Toate acestea au facut ca molecula de apa din corpul uman sa capete diferite forme care sa nu mai aiba aceeasi eficienta ca cea a moleculei hexagonale. Insa, s-a demonstrat ca cea mai perfecta molecula hexagonala se realizeaza prin rostirea, scrierea sau gandirea alaturata a doua cuvinte: “iubire, multumesc”.

Aceasta informatie imi sustine principiile stilului de viata pe care l-am initiat si il promovez prin: miscarea “slow gym”, alimentatie, meditatie si pastrarea energiei de a merge inainte privind in mod pozitiv viitorul.

 

Gabriel Andronache este trainer, dietolog, actor si expert in arte martiale (centura neagra, 7 Dan). Este cunoscut ca promotor al unui stil de viata sanatos, bazat pe miscare si alimentatie de origine vegetala. De asemenea, el este initiatorul exercitiilor "Slow Gym" in Romania - o combinatie intre miscarile din artele martiale si fitness - a alimentatiei nutritive cu descarcare lenta, "Slow Nutrition Absorption", a Meditatiei Digitale si a Gimnasticii Energetice.

Discussion3 comentarii

  1. panaitescu carmen

    Bună Gabriel,este minunat ce publici,totul era minunat și adevarat din ziarul Taifasuri(am toată colecția)cu sfaturile tale.Îți multumesc că mi.ai schimbat viața.(te rog detailează stilul de viață benefic femeilor trecute puțin de 50 de ani).ce sport trebuie să facă,dieta,ce suplimente naturiste,cum ziceai tu: este mai ușoară prevenția decît tratarea unor afecțiuni.Cu drag Carmen

  2. Am destule cărți, nu cred că pe toate, ale maestrului Masaro Emoto. De când am citit scrierile lui, nu mai folosesc cuptorul cu microunde, cer iertare apei că ajunge împisă la noi și nu cade gravitațional, dar îi mulțumesc totuși că a ajuns în paharul meu. Și nu doar atât…

Leave A Reply