Topic emisiune B1TV | Cat de important este sa gatim acasa?

0

In primul rand, as dori sa multumesc tuturor celor care m-au urmarit astazi in cadrul emisiunii prezentate pe B1TV si sper ca subiectul abordat a fost la inaltimea asteptarilor.

Pentru cei ce nu au reusit sa vizioneze emisiunea, mi-am permis o sinteza a ideilor de baza discutate.

Tinand cont de faptul ca gatitul acasa nu este un lucru foarte complicat si vine cu anumite beneficii prin care:

  • putem sa controlam continutul din punct de vedere calitativ (noi decidem compozitia retetei),
  • putem pastra nutrientii din alimente prin metoda de gatire (la aburi),
  • putem controla cantitatea de sare, zahar si grasimi din preparate,
  • putem oferi o educatie alimentara copiilor nostri prin puterea exemplului si totodata pastarea bucuriei de a lua masa in familie, macar in zilele libere, in acest fel reusim sa pastram armonia, caldura si comuicarea cu membrii familiei.

Nu va fie teama sa gatiti! Experienta vine exersand si chiar daca la inceput puteti gresi, va veti da seama pe parcurs ca cel mai bun nutritionist sunteti chiar voi. Mancarea facuta cu suflet pentru cei dragi ne ofera cea mai mare satisfactie.

Daca au fost subiecte abordate ce nu v-au lamurit pe parcursul emisiunii, astept intrebarile voastre cu mare placere.

Gabriel Andronache este trainer, dietolog, actor si expert in arte martiale (centura neagra, 7 Dan). Este cunoscut ca promotor al unui stil de viata sanatos, bazat pe miscare si alimentatie de origine vegetala. De asemenea, el este initiatorul exercitiilor "Slow Gym" in Romania - o combinatie intre miscarile din artele martiale si fitness - a alimentatiei nutritive cu descarcare lenta, "Slow Nutrition Absorption", a Meditatiei Digitale si a Gimnasticii Energetice.

Leave A Reply