Despre

Gabriel Andronache este trainer, dietolog, actor si expert in arte martiale (centura neagra, 7 Dan). Este cunoscut dupa aparitii in emisiuni TV, reviste, filme si ca promotor al unui stil de viata sanatos, bazat pe miscare si alimentatie de origine vegetala. De asemenea, el este initiatorul exercitiilor “Slow Gym” in Romania – o combinatie intre miscarile din artele martiale si fitness – a alimentatiei nutritive cu descarcare lenta, “Slow Nutrition Absorption”, a Meditatiei Digitale si a Gimnasticii Energetice.

Studii.

– Liceul Economic – alimentatie publica;
– Scoala de ofiteri activi Nicolae Balcescu – alimentatie militara;
– Facultatea de Teatru si Film;
– Colegiul de antrenori de Arte Martiale (F.R.A.M.) – discipol al maestrului japonez Akio Nagai.

Ca si dezvoltare  personala, Gabriel si-a dedicat cea mai mare parte a timpului studiind, testand si implementand diferite tipuri de miscare si alimentatie adaptandu-le in functie de individ.

Activitate profesionala.

Pedagogie

– Profesor de arte martiale – copii, juniori, seniori – la clubul Karate Kanazawa (Gabriel fiind fondatorul clubului).
– Profesor de miscare scenica si nutritie la Facultatea de Teatru si Film.
– Consilier de pregatire fizica si nutritie la compania aeriana Jetran Air.
– Trainer personal.

Teatru si Film

– Piese de teatru: “Forma mesei”, “Steaua fara nume” etc
– Filme artistice: “Pepe si Fifi” (debut), “Craii de Curtea Veche”, “Razboinicii Stelari”, “Attila”, “Proprietarii de stele”, “Dracula”, “Elvira”, “Epicenter”, “Jacques”, “Inima de Tigan”, “Cuscrele” si dublaj de roluri in diverse alte filme.
– Filme documentar: “Vikingii”.

Aparitii Media

– Reclame: Amigo, Gambrinus, Stalinskaya.
– Prezentator TV: “In numele sportului”.
– Altele: aparitii in emisiuni TV, pictoriale in reviste.

Editor

– Publicatii despre sport si alimentatie in revista “Taifasuri” si in revista “Culturism”.

Materiale de documentare:

“Inteligenta materiei” – DC Dulcan, Bhagavad-Gita; “Secretul florii de aur” – Yoga NC Tufoi; “Shin-Mintea universala” – Huang Po; “Profetul” – K. Gibran; “Zen” – T. Deshimaru; “Puterea gandului”, “Practica meditatiei” – S. Shivananda; “Pantanjali si yoga” – M. Eliade; “Principii de estetica” – I. Tobosaru; “Tao Poarta de Aur”, “Go rin no sho” – M. Musashi, “Studiul China”, “Alimentatia celor patru grupe sanguine”, ” Cartea nutritiei optime”, “Dieta cu incarcatura glicemica scazuta” – P. Holford, diferite alte studii de specialitate.

Despre Blog

Blogul a fost creat ca platforma de comunicare pentru a sustine miscarea si un stil de viata sanatos: sport, alimentatie si gandire pozitiva.
Articolele prezinta idei si recomandari personale, bazate pe studiul si experienta lui Gabriel Andronache. Blogul nu contine recomandari medicale, nefiind domeniul de specialitate al autorului sau al editorilor blogului.

Orice recomandare din partea cititorilor e binevenita. Folositi formularul de contact.