Exercitii de tonifiere | Slow Gym

0

Acest modul este format din doua parti. In prima parte, folosim mingea pentru mentinerea in tensiune a coapselor pe durata flexiilor si extensiilor, iar ganterele pentru o mai buna stimulare a musculaturii umerilor, pieptului si a bratelor.

Miscarea concomitenta a bratelor si a picioarelor, determina cresterea tonusului muscular din zona abdominala.
Tinand cont ca prima parte a exercitiului este solicitanta, in partea a doua tonifierea continua, dar intr-un mod mai relaxant, datorita schimbarii modului de lucru al picioarelor.

Modulul se executa o singura data, cap-coada, dupa antrenamentul de fitness, pentru completare si relaxare sau la dvs acasa, de doua, trei ori, strict pentru tonifiere.

 

Gabriel Andronache este trainer, dietolog, actor si expert in arte martiale (centura neagra, 7 Dan). Este cunoscut ca promotor al unui stil de viata sanatos, bazat pe miscare si alimentatie de origine vegetala. De asemenea, el este initiatorul exercitiilor "Slow Gym" in Romania - o combinatie intre miscarile din artele martiale si fitness - a alimentatiei nutritive cu descarcare lenta, "Slow Nutrition Absorption", a Meditatiei Digitale si a Gimnasticii Energetice.

Leave A Reply