Gimnastica Energetica | Prezentarea metodei de lucru

0

In prima parte a demonstratiei am executat fiecare miscare in maniera perpetuum mobile pentru a eficientiza timpul, a usura memorarea miscarilor si a le armoniza cu respiratia constienta.

In partea a doua am executat aceasta forma (Kata), cap-coada, din toate unghiurile, folosindu-ma de adversari imaginari (metoda specifica artelor martiale traditionale) ce ne ajuta la o mai buna orientare in spatiu, in momentul in care suntem atacati.

Concluzia este ca practicarea gimnasticii energetice reprezinta atat o modalitate de pastrare a sanatatii cat si o exersare a unor elemente de autoaparare pentru pastrarea integritatii corpului.

 

Gabriel Andronache este trainer, dietolog, actor si expert in arte martiale (centura neagra, 7 Dan). Este cunoscut ca promotor al unui stil de viata sanatos, bazat pe miscare si alimentatie de origine vegetala. De asemenea, el este initiatorul exercitiilor "Slow Gym" in Romania - o combinatie intre miscarile din artele martiale si fitness - a alimentatiei nutritive cu descarcare lenta, "Slow Nutrition Absorption", a Meditatiei Digitale si a Gimnasticii Energetice.

Leave A Reply