Gyaku Zuki la cabluri

0

Am creat acest exercitiu inspirandu-ma din una dintre cele mai complexe miscari din artele martiale, pentru a pune in miscare, in acelasi timp, toate grupele musculare din partea superioara a corpului (umeri, brate, abdomen, piept si spate). Complexitatea acestui exercitiu, ne ajuta sa micsoram atat timpul alocat antrenamentului cat si sa ne testam sau sa ne exersam capacitatea de contractie a mai multor muschi.

Cu cat vom exersa miscari ce implica contractia grupata a mai multor muschi, cu atat vom reusi sa crestem rezistenta la efort sustinut ce poate constitui un atu in momente extreme din viata (salvarea altor vieti sau a propriei vieti).

 

Gabriel Andronache este trainer, dietolog, actor si expert in arte martiale (centura neagra, 7 Dan). Este cunoscut ca promotor al unui stil de viata sanatos, bazat pe miscare si alimentatie de origine vegetala. De asemenea, el este initiatorul exercitiilor "Slow Gym" in Romania - o combinatie intre miscarile din artele martiale si fitness - a alimentatiei nutritive cu descarcare lenta, "Slow Nutrition Absorption", a Meditatiei Digitale si a Gimnasticii Energetice.

Leave A Reply