Meditatia Digitala | Modulul 2

0

In etapa a doua, vom invata sa numaram de la 10 la 20.

Vom folosi cifrele de la 1 la 9, invatate in primul modul, asociate cu cifra 10, care are efect bipolar datorita folosirii ambelor maini in acelasi timp.
Vom forma numarul 11 din 1 si 10, numarul 12 din 2 si 10 samd. Am prezentat cate trei repetari pentru fiecare numar, pentru a putea observa metoda formarii fiecarei cifre.
Pentru a putea memora acest modul, va recomand sa incepeti sa-l exersati dupa ce ati memorat primul modul, ce cuprinde numerele de la 1 la 10.
Este foarte important sa retineti cum se executa fiecare cifra in parte din primul modul, pentru a putea continua cu modulul doi. Toate modulele au legatura intre ele, de aceea trebuie invatate in aceasta ordine.

Spor la lucru!

Nota. Viitorul modul va cuprinde numaratoarea din 10 in 10, pana la 100.

 

Gabriel Andronache este trainer, dietolog, actor si expert in arte martiale (centura neagra, 7 Dan). Este cunoscut ca promotor al unui stil de viata sanatos, bazat pe miscare si alimentatie de origine vegetala. De asemenea, el este initiatorul exercitiilor "Slow Gym" in Romania - o combinatie intre miscarile din artele martiale si fitness - a alimentatiei nutritive cu descarcare lenta, "Slow Nutrition Absorption", a Meditatiei Digitale si a Gimnasticii Energetice.

Leave A Reply