Meditatia digitala

3

Ambidextria este abilitatea de a folosi aproape la fel de bine ambele maini.

Specialistii in domeniu au demonstrat ca cei ce folosesc ambele maini prezinta o marire cu 11% a corpului calos, acea formatiune a creierului care face conexiunea dintre cele doua emisfere cerebrale.
In studiile facute pe aceste persoane, s-a constatat ca ele sunt mai independente emotional, mai hotarate, mai adaptabile, mai flexibile la situatii noi si cu o putere mai mare de concentrare.
Plecand de la aceasta informatie, am creat o metoda prin care sa folosim alternativ si in acelasi timp ambele maini, pentru a declansa in timp acest fenomen si pentru a putea beneficia de avantajele lui.

In continuare, va voi prezenta o parte din aceasta meditatie pentru a va familiariza cu metoda.

 

Gabriel Andronache este trainer, dietolog, actor si expert in arte martiale (centura neagra, 7 Dan). Este cunoscut ca promotor al unui stil de viata sanatos, bazat pe miscare si alimentatie de origine vegetala. De asemenea, el este initiatorul exercitiilor "Slow Gym" in Romania - o combinatie intre miscarile din artele martiale si fitness - a alimentatiei nutritive cu descarcare lenta, "Slow Nutrition Absorption", a Meditatiei Digitale si a Gimnasticii Energetice.

Discussion3 comentarii

  1. Marilena Dumitrescu

    Sunt silită de împrejurări să devin ambidextră, dat fiind că mi-am rupt de curând braţul drept. Mā bucur să aflu că sunt şi avantaje. Măcar nu l-am rupt degeaba.

  2. Pingback: Memoria si stilul de viata - Gabriel Andronache

Leave A Reply