Schimbarea pozitiva

0

De-a lungul timpului, fie prin lectura, fie prin interactiunea cu oamenii, am auzit diverse citate sau principii ce sustineau schimbarea pozitiva. Unora dintre ele, nu le-am acordat o prea mare importanta, in schimb altele mi-au ramas intiparite in minte. Cu toate acestea, simplitatea a ramas cuvantul calauzitor pentru stilul meu de viata si nu bunastarea.

Din aceste surse, am creat o lista proprie de valori, pe care le voi enumera in continuare. Pe mine m-au ajutat si imi face placere sa vi le impartasesc si voua.

1. Fii o sursa de schimbare pozitiva, un exemplu de autodezvoltare si evolutie.
2. Puterea exemplului este cea mai buna modalitate de a-i impulsiona pe ceilalti in a face o schimbare.
2. Iubeste ceea ce faci si fa ceea ce iubesti.
3. Traieste fiecare zi cu libertatea de a alege ce-i mai bine pentru tine.
4. Fii deschis(a) la nou, documenteaza-te si incearca.
5. Creaza un echilibru in toate aspectele vietii.
6. Simplifica totul. Pentru o mai buna intelegere a acestei valori, va recomand cartea, “Arta Simplitatii” – Dominique Loreau.

Sper ca aceste valori sa va calauzeasca si pe voi in schimbarile dorite.

Gabriel Andronache este trainer, dietolog, actor si expert in arte martiale (centura neagra, 7 Dan). Este cunoscut ca promotor al unui stil de viata sanatos, bazat pe miscare si alimentatie de origine vegetala. De asemenea, el este initiatorul exercitiilor "Slow Gym" in Romania - o combinatie intre miscarile din artele martiale si fitness - a alimentatiei nutritive cu descarcare lenta, "Slow Nutrition Absorption", a Meditatiei Digitale si a Gimnasticii Energetice.

Leave A Reply