Slow Gym | Memorarea miscarilor

2

Acest exercitiu lucreaza muschii pieptului, umerii, bratele, abdomenul si coapsele.

Miscarile sunt ordonate in functie de importanta lor, intr-un complex de unghiuri ce actioneaza asupra muschilor.

Exercitiul duplex ajuta la imprimarea ritmului si memorarea vizuala a miscarii celui ce invata.

 

Gabriel Andronache este trainer, dietolog, actor si expert in arte martiale (centura neagra, 7 Dan). Este cunoscut ca promotor al unui stil de viata sanatos, bazat pe miscare si alimentatie de origine vegetala. De asemenea, el este initiatorul exercitiilor "Slow Gym" in Romania - o combinatie intre miscarile din artele martiale si fitness - a alimentatiei nutritive cu descarcare lenta, "Slow Nutrition Absorption", a Meditatiei Digitale si a Gimnasticii Energetice.

Discussion2 comentarii

  1. panaitescu carmen

    Minunat! Și celălalt exercițiu este super,l.am încercat la sală.Îți multumim Gabriel ptr.ajutor.Ce păcat că nu ești in Constanța….sînt multe lucruri interesante si de ajutor de învățat de la tine.Te rog poți să publici mult mai multe lucruri ptr.persoanele interesate să se simtă bine în pielea lor.De mare folos au fost publicațiile din ziarul Taifasuri,de atunci mi.am schimbat modul de viață și este ok.Publică o carte ,dietă și mișcare ptr.persoane trecute de 50 de ani.Cu drag Carmen.Aș vrea să iau legătura cu tine dar nu știu cum.

  2. Buna Ziua,
    Ma puteti gasi si pe pagina de Facebook sau folositi pagina de contact a blogului.
    Ca lamurire, alimentatia si exercitiile prezentate au un spectru larg de varsta – sunt potrivite inclusiv pentru persoane trecute de 50 de ani. Va multumesc pentru aprecieri si sper sa considerati utile si postarile viitoare.
    Toate cele bune!

Leave A Reply