Tineretea corpului | Modulul 1

0

Acest tip de miscare are drept scop pastrarea tineretii corpului fizic, energetic si mental.
Executarea miscarilor, pastrand supletea, elasticitatea, flexibilitatea si fluiditatea, mentin tineretea corpului fizic.

Tonurile de Kime (explozii de energie in stare de calm), ce apar in timpul executiei, au drept scop stapanirea controlului si totodata eliberarea tensiunii mentale a practicantului.
Starea de calm, armonia si siguranta intretin echilibrul psihic.
Tineretea corpului nu este data de varsta sau de aspectul fizic, ci de pastrarea mobilitatii corpului, mentinerea starii de calm in momente stresante si pastrarea energiei de a merge inainte, privind spre viitor.

Exercitiul face parte din categoria “slow gym“, deci nu va lasati intimidati de kimono sau de sabie, ci urmariti exercitiile propuse de mine in aceasta categorie si alegeti ce simtiti ca vi se potriveste. Asa cum am mai spus, important este ritmul, nu miscarea.

 

Gabriel Andronache este trainer, dietolog, actor si expert in arte martiale (centura neagra, 7 Dan). Este cunoscut ca promotor al unui stil de viata sanatos, bazat pe miscare si alimentatie de origine vegetala. De asemenea, el este initiatorul exercitiilor "Slow Gym" in Romania - o combinatie intre miscarile din artele martiale si fitness - a alimentatiei nutritive cu descarcare lenta, "Slow Nutrition Absorption", a Meditatiei Digitale si a Gimnasticii Energetice.

Leave A Reply