Tonifierea cu benzi elastice

0

Acest set de exercitii are ca scop atat tonifierea musculara cat si mentinerea mobilitatii coloanei vertebrale. Am ales benzile elastice pentru a putea tine mai bine in tensiune si in control intregul corp, pe tot parcursul executarii exercitiilor.

Asa cum am specificat si in materialul despre pastrarea unei conditii fizice optime, corpul nostru trebuie sa-si pastreze intreaga musculatura tonifiata, dar si articulatiile elastice, ele fiind unul dintre pilonii importanti ai pastrarii mobilitatii si ai echilibrului.
Benzile sunt de trei categorii: usoare, medii si dure. Dvs. veti alege banda care vi se potriveste pentru inceput, iar pe masura ce veti exersa, veti simti necesitatea schimbarii benzii cu una mai dura.

Pentru eficienta exercitiilor este necesara executarea lor in trei serii a cate zece repetari.

Spor la lucru!

 

Gabriel Andronache este trainer, dietolog, actor si expert in arte martiale (centura neagra, 7 Dan). Este cunoscut ca promotor al unui stil de viata sanatos, bazat pe miscare si alimentatie de origine vegetala. De asemenea, el este initiatorul exercitiilor "Slow Gym" in Romania - o combinatie intre miscarile din artele martiale si fitness - a alimentatiei nutritive cu descarcare lenta, "Slow Nutrition Absorption", a Meditatiei Digitale si a Gimnasticii Energetice.

Leave A Reply