Tonifierea intregului corp | Slow Gym

0

O noua metoda de tonifiere a zonei abdominale si a intregului corp.

Tonifierea este posibila datorita pozitiei inverse, a tinerii in tensiune si in echilibru a corpului, precum si de miscarile lente si controlate a ambelor picioare.
Pozitia inversa permite o mai buna irigare cu sange a zonei abdominale, stimulandu-se astfel arderea depozitelor de grasime din aceasta zona.
Pentru a nu creste presiunea intracraniana este recomandat ca in timpul lucrului sa tiem barbia in piept si sa nu exageram cu durata de lucru.
Acesta este un exercitiu cu grad de dificultate putin mai mare, dar nu trebuie sa renuntati, ci sa incercati sa executati pe rand fiecare miscare, perseverand pana reusiti.

Evident, executarea corecta a acestui exercitiu merita atat pentru efectul de tonifiere obtinut in timp, cat si pentru satisfactia data de obtinerea mobilitatii si de reusita executarii lui.

Gabriel Andronache este trainer, dietolog, actor si expert in arte martiale (centura neagra, 7 Dan). Este cunoscut ca promotor al unui stil de viata sanatos, bazat pe miscare si alimentatie de origine vegetala. De asemenea, el este initiatorul exercitiilor "Slow Gym" in Romania - o combinatie intre miscarile din artele martiale si fitness - a alimentatiei nutritive cu descarcare lenta, "Slow Nutrition Absorption", a Meditatiei Digitale si a Gimnasticii Energetice.

Leave A Reply