Tonifierea zonei bazinului | Slow Gym

0

Odata cu trecerea anilor trebuie sa acordam o mai mare atentie contractiei musculare, ce sta la baza pastrarii densitatii osoase. Astfel, putem preveni sau intarzia, aparitia anumitor probleme ca: osteoporoza, atrofie musculara, flexibilitatate si controlul asupra miscarilor.

Exercitiul de astazi are drept scop tonifierea zonei bazinului, a muschilor coapselor, a abdomenului si o mai buna elasticitate a coloanei vertebrale.
Am ales sa se lucreze cu mingea, pentru a mentine muschii in tensiune si control pe tot timpul exercitiului, obtinand astfel eficienta contractiei musculare.

Recomandat ar fi sa introducem acest modul in antrenamentul nostru de zi cu zi.

 

Gabriel Andronache este trainer, dietolog, actor si expert in arte martiale (centura neagra, 7 Dan). Este cunoscut ca promotor al unui stil de viata sanatos, bazat pe miscare si alimentatie de origine vegetala. De asemenea, el este initiatorul exercitiilor "Slow Gym" in Romania - o combinatie intre miscarile din artele martiale si fitness - a alimentatiei nutritive cu descarcare lenta, "Slow Nutrition Absorption", a Meditatiei Digitale si a Gimnasticii Energetice.

Leave A Reply