Un abdomen mai plat si un corp tonifiat

0

Cel mai important lucru de care trebuie sa tinem cont in executarea acestui exercitiu este sa reusim sa pastram ritmul, pozitia corecta si controlul miscarilor obtinand astfel nu numai un abdomen mai plat ci si tonifierea intregului corp datorita mentinerii in tensiune a musculaturii pe durata exercitiului.

Pentru eficienta acestui exercitiu sunt recomandate trei serii a cate douazeci si cinci de repetari. Daca nu reusiti din prima, incercati cu cate zece repetari, apoi cresteti numarul treptat.

Va urez succes!

Nota bene. Daca aveti propuneri legate de tonifierea anumitor zone care va deranjeaza, astept cu drag propunerile voastre la rubrica de comentarii de mai jos.

 

Gabriel Andronache este trainer, dietolog, actor si expert in arte martiale (centura neagra, 7 Dan). Este cunoscut ca promotor al unui stil de viata sanatos, bazat pe miscare si alimentatie de origine vegetala. De asemenea, el este initiatorul exercitiilor "Slow Gym" in Romania - o combinatie intre miscarile din artele martiale si fitness - a alimentatiei nutritive cu descarcare lenta, "Slow Nutrition Absorption", a Meditatiei Digitale si a Gimnasticii Energetice.

Leave A Reply