Un meniu pentru intreaga familie | Slow Nutrition Absorption

0

Momententele in care toata familia se aduna in jurul mesei, devin din ce in ce mai putine din cauza programului incarcat sau pur si simplu, pentru ca fiecare membru are propriile preferinte culinare insa, macar o data pe saptamana, putem lua masa in familie.

De aceea, am creat un meniu alcatuit din mai multe preparate, ce poate satisface mai multe gusturi, astfel incat toti membrii familiei sa primeasca nutrientii necesari pentru o masa.

Meniu
1. Chifla nutritiva umpluta cu pasta de leguminoase (fasole, linte, naut), asezonata cu gogosari murati si masline;
2. Orez basmati cu nuca de cocos (rasa) si ulei de susan;
3. Legume asortate, preparate la aburi (brocoli, morcovi, dovleac, cartofi, ceapa, ardei capia, gogonele si conopida murata), cu condimente, ulei de masline, sos de rosii, sos de soia;
4. Paste tricolore cu masline, ce se sevesc cu sos de rosii, sos de soia si ulei de masline;
5. Salata de muraturi asortata (gogosari, varza, gogonele, ardei, morcovi), desarata in prealabil, scursa si preparata cu condimente si ulei de masline.

Prepararea lor este simpla, se face de seara, apoi se reincalzesc la abur inainte de servire, respectand astfel principiul cald-rece-cald, ce sta la baza alimentatiei Slow Nutrition Absorption.

 

Gabriel Andronache este trainer, dietolog, actor si expert in arte martiale (centura neagra, 7 Dan). Este cunoscut ca promotor al unui stil de viata sanatos, bazat pe miscare si alimentatie de origine vegetala. De asemenea, el este initiatorul exercitiilor "Slow Gym" in Romania - o combinatie intre miscarile din artele martiale si fitness - a alimentatiei nutritive cu descarcare lenta, "Slow Nutrition Absorption", a Meditatiei Digitale si a Gimnasticii Energetice.

Leave A Reply